lauantai 13. maaliskuuta 2010

Sadas postaus

3D-lasit (13.3.2010)

Samppa-blogi on nyt saavuttanut (kymmenjärjestelmää[wiki] käytettäessä merkittävän) sadannen postauksen merkkipaalun. Tämän kunniaksi hieman statistiikkaa: Blogissa on käyty 311 päivän aikana 3310 kertaa. Käyntien aikana blogin sivuja on näytetty 6033 kertaa.
Viisi eniten käytetyintä ja blogin sivuille johtanutta hakusanaa ovat hännänheiluttajat (88 osumaa), sealyhaminterrierit (57), blogi samppa (56), samppa (56) ja maailman rumin koira (38). Blogia on luettu eniten Helsingissä (900 käyntiä), sen jälkeen Tampereella (473), Raumalla (352), Kuopiossa (189) ja Turussa (84). Ylivoimaisesti suosituin sivu on ollut etusivu, sen jälkeen tulevat Maailman rumin koira ja kenneli hotellihuoneessa, Koirapuistokierros, Hännänheiluttajat ja Haaste 131: kaksoisolentoni.

Sylikoira-Samppa II (13.3.2010)

Faktoista arkipäivän ihmeellisiin elämyksiin: olimme Lauran ja Sampan kanssa menossa koirapuistoon myöhään sunnuntai-iltapäivällä. Olimme tulossa puistoon Ahvenisjärven suunnalta, eli olimme pienen mäen päällä ja saimme hyvän yleisnäkymän puistoon. Puistossa näkyi liikettä mutta koiraa ei näkynyt missään. Kun pääsimme lähemmäksi, selvisi että keskellä koirapuiston aukeaa oli yksin 8-10 -vuotias poika merkkaamassa omaa reviiriään. Huomatessaan meidät tämä sankari käpertyi maahan liikkumattomaksi ja odotti että menisimme ohi.
Emme sitten menneet häiritsemään tämän tulevan isänmaantoivon tärkeitä puuhia, ties mitä häirintäsyytteitä siitäkin olisimme lopulta saaneet. Olisi ollut kuitenkin kiinnostavaa sinällään nähdä mitä olisi tapahtunut jos olisimme menneet koirapuistoon niin kuin aikomus oli.

Koiraihmisille osoitetaan keskustelupalstoilla vaatimuksia siivota koiran jätökset kadunvarsilta ja pitää koira hihnassa ja haukkumatta. Vaatimusten lisäksi silloin tällöin näkee uhkailuja ja pahimmassa tapauksessa jotkut valopäät käyvät kylvämässä rotanmyrkyllä maustettuja lihapullia koirapolkujen varsille.
Henkilökohtainen, sellaisella varmuudella lausuttu mielipiteeni jonka vain täysi tietämättömyys voi taata on se, että lapset sen sijaan saavat kohtalaisen rajatta mellastaa ja tehdä mitä huvittaa sillä vanhempia ei juuri kiinnosta opettaa tapoja, eikä tarvitsekaan sillä se meidän Simo-Petteri on sellainen kullannuppu että ei se mitään ilkeyksiä tee.

Miten maa makaa lemmikkien ja koirien suhteen, sen kertoo viikonlopun mediakatsaus: Lauantain Uudessa Raumassa oli tällä kertaa kaksi koirankakkaviestiä 32:sta viestistä.
Tampereen suunnalla Aamulehdessä oli perjantaina julkaistu koti ja asuminen -teemapalstalla isännöintiliiton puheenjohtajan haastattelu, jonka aiheena oli kerrostaloissa haukkuvat koirat. Samalla palstalla esitellään lisäksi erilaisia lemmikkiaiheisia sisustusvinkkejä.
Toisaalla, Harjavallan maisemissa irtokoirat pelästyttivät lehdenjakajan perjantaiaamuna, kertoo Satakunnan Kansa. Siitä, että olivatko koirat lopulta villikoiria vai irti päässeitä kotikoiria, ei ole saatu varmuutta. Villikoirat ovat joka tapauksessa terrorisoineet samoja seutuja jo loppiaisen aikaan.

2 kommenttia:

Juho Salo kirjoitti...

Jeejejee mä oon kuvassa. Mistä noi statsit saa, onko se joku vakio-ominaisuus bloggerissa?

Karumäki kirjoitti...

Statseja tulee Google Analyticsillä: http://www.google.com/analytics/

Olen ymmärtänyt että Googlen tarkoituksena on integroida analytics bloggeriin, joten ilmeisesti ennemmin tai myöhemmin statsit ovat myös vakio-ominaisuutena.