perjantai 8. toukokuuta 2009

Haaste 131: Kaksoisolentoni

"Valokuvatorstain tarkoitus on haastaa viikoittain kaikentasoiset valokuvaajat ottamaan kuvia, ja sitä kautta inspiroitumaan ympäröivästä maailmasta."
Näin kerrotaan Valokuvatorstain sivulla, jossa tämän viikon haasteena on kaksoisolentoni. Koska tämä blogi on ollut pystyssä vasta kolme päivää, en ole aikaisempiin haasteisiin ehtinyt osallistua. Blogaavakin monitoimiäitini on sen verran innoissaan ollut aina valokuvatorstaista ja muista kuvahaasteista joita eri tahoilla järjestetään, että minäkin nyt selvitän mikä tässä niin hienoa on.
Koska kaikentasoiset valokuvaajat lasketaan mukaan, niin minäkin pienellä Canonillani läden mukaan. Kunnolliseen valokuvaharrastukseen lähdettässä siihen uppoavat suuret rahasummat vain vähän pelottavat. Mutta takaisin aiheeseen:
Koska tämän blogin aiheena on Samppa-koiramme, niin lienee soveliasta etsiä Sampalle kaksoisolentoa, joka löytyy samasta pentueesta. Kuvassa (24.8.2008) kovin toistensa näköiset* Samppa ja Oskari ovat lähdössä Souliin, vaikka minä sinne loppujen lopuksi sitten päädyin - ja se on ihan oma tarinansa. Lisää kaksoisolentoja Valokuvatorstaissa.

* Oikeasti nämä kaksi koiraa ovat kuin yö ja päivä. Siinä missä Oskari tykkää ottaa lepiä päivät pitkät niin Samppa jaksaa mennä ja touhottaa. Ulkona koirat on vapaina ollessaan helppo erottaa; Samppa juoksee toisten perässä minkä jaksaa ja Oskari katsoo vierellä laiskasti perään. Se, mistä nämä kaksi koiraa sisätiloissa yleensä erottaa, on Sampan pään toisella puolella oleva ruskeankirjava laikku.

2 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ihana, niin viisaan näköinen...
toisaalta pikkukoiran pentuset ovat niin herisyttävän ihania, kun ne vois jäädä sellaisiksi...onkohan se ihmiselläkin niin ?

Heli kirjoitti...

Oi, ovatpas söpöisiä!