keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Olipa kerran...

...vuonna 2008 kaksi noin parikymppistä opiskelijaa, jotka tuona kesänä asuivat Raumalla. Samaan aikaan toisaalla vuoden vanha sealyhaminterrieri, Samppa, tarvitsi viikon ajaksi ruokkivaa kättä. Kävi sitten niin, että tämä muumia muistuttava karvaturri majoitettiin pieneen kerrostaloyksiöön edellämainittuja opiskelijoita pompottamaan.
Pentu pyöritti vararuokkijoita viikon, jonka aikana kissoista enemmän pitävä opiskelija viimein tottui ideaan omasta koirasta ja toinen ikänsä koirien kanssa elänyt opiskelija ei enää halunnut eroon tästä koirasta. Kävi niin, että Samppa sitten jäi tämän pariskunnan huostaan.

Kanttarellimetsällä (22.8.2008)

Tarinassa tapahtui käänne, kun opiskelijat lähtivät vaihtoon Etelä-Koreaan viideksi kuukaudeksi. Pieni terrieri oli ollut tämän pariskunnan huomion keskipisteenä vaihdon alkaessa vasta pari kuukautta. Samppa sijoitettiin vaihdon ajaksi toisen opiskelijan vanhempien luokse, jossa jo ennestään oli samasta pentueesta toinen koira, kahden muun koiran lisäksi.
Opiskelijat palasivat onnellisesti toiselta puolen palloa, ja Samppakin ilostui paluusta, vaikka aluksi hieman murisikin näille kahdelle.

No, se siitä tarinasta. Ennen kuin harhaudun kirjoittamaan pitkiä pätkiä täysin irrelevanttia tekstiä, lyön olennaisimmat faktat pöytään: Samppa on Sealyhaminterrieri, Six-Packin kennelistä, 26.2.2007 syntyneestä pentueesta. Samppa on minulle ja kihlatulleni sekä lemmikki että harrastus.

Suuresta kysynnästä johtuen laitoin tämän blogin pystyyn (terveiset anoppikandidaatille). Taustalla vaikuttaa myös se, että rehdisti myönnän olevani ylpeä koirastani. Kirjoittaisin kirjankin siitä, kuten mukuloistakin on tapana nykyään tehdä, ihan alivaltiosihteeritasoa myöten. Ongelmana on vain, että kirjan kustannus ja kirjoittaminen on saamani kuvan mukaan työläämpää ja kalliimpaa kuin pelkän blogin pitäminen, joten tyytyminen on minun - tai siis meidän - tähän.

Samppa seuraa kevätjäiden sulamista (13.4.2009)

Tule(mme) todennäköisesti postaamaan tänne näyttelytuloksia ja kuvakulmia (sekä sanallisia että kirjaimellisia) koiran pitämisestä. Lähdin koiranomistajaksi kissaihmisenä, kun taas toinen kirjoittajista on syönyt samasta kupista koirien kanssa, joten mielipiteitä löytynee laidasta laitaan.

Olimme tosiaan vaihdossa viiden kuukauden ajan Etelä-Koreassa. Vaihdon ajan pidin blogia siinä toivossa että joku toinen Etelä-Koreaan (vaihtoon) lähtevä saisi jotain iloa siitä että minä jo siellä olen käynyt. Siitä blogin kirjoittamisesta jäi pieni halu jatkaa blogin pitoa, mutta aihetta ei vain ollut. Saa nähdä kuinka pitkälle koirablogin pitäminen jaksaa kantaa. Pitkälle toivottavasti.

Lopuksi Sampan näyttelytulokset, jotka ovat näppärästi listattu alla olevaan karttaan (isompi kartta tästä). Kartan nastoja näpäyttämällä saa esiin näyttelyn tulokset arvosteluineen. Vihreät nastat ovat käytyjä näyttelyitä, keltaiset ovat (mahdollisia) tulevia näyttelyitä ja punaiset nastat kertovat Sampan osalta peruuntuneista näyttelyistä.

0 kommenttia: