tiistai 2. kesäkuuta 2009

Mänttä 2009

Viime viikonloppuna oli Mäntän koiranäyttelyt sekä veljeni lakkiaiset, joista jälkimmäiseen viereinen kuva löyhästi liittyy. Meidän osaltamme näyttelypäivä ei täysin suunnitelmien mukaisesti mennyt, sillä minä ja Laura nukuimme pommiin, minkä takia Samppa jäi aamulla Raumalta lähdettäessä pesemättä. Aamukahdeksalta kiskoimme kiireesti vaatteet päälle ja hyppäsimme kasvattajan kyytiin. Lopulta olimme kuitenkin perillä Mäntässä jo hyvissä ajoin ennen kehän alkua. Laura ehti näyttelyalueen jäähallin pukuhuoneessa pesemään ja kuivaamaan Sampan sillä välin kun minä ja kasvattaja kokosimme näyttelyteltan.
Päivä oli todella lämmin, lämpötila lähenteli varjossakin varmaan 30 astetta. Osa näyttelykehistä oli sisällä jäähallissa ja osa ulkona. Osa ulkona olevista kehistä oli polttavan kuumalla asfalttipohjalla, mikä luultavasti vauhditti muun muassa meidänkin kehän tuomarointia. Laura totesi, että ei ole vielä koskaan ollut niin nopeassa kehässä. Alkukehästä Sampalle irtosi ROP.

Muutaman hyvin lämpimän tunnin odottelun jälkeen alkoivat sisällä edes hieman ulkoilmaa viileämmässä jäähallissa ryhmäkehät. Ryhmäkehässä Samppa pääsi jatkoon ja oli seitsemän parhaan joukossa, mutta ei sijoittunut neljän parhaan joukkoon. Tulos oli hyvä joka tapauksessa.

Mäntästä lähdimme heti kun Laura oli palannut veteraanikehästä Sissin kanssa. Kasvattaja oli jo ennalta arvioinut että Sissi ei näyttelyiden veteraanikehässä pääse jatkoon, joten kehän hyöty oli lähinnä siinä, että Laura oli hakemassa kokemusta isommasta kehästä.

Minä itse jäin Tampereelle aloittamaan TTY:n kesäkurssien suorittamisen ja Laura sekä Samppa menivät takaisin Raumalle, joten pientä hyytymistä blogikirjoittamiseen on luvassa ainakin minun osaltani. Alla on vielä näyttelykartta, johon on nyt päivitetty myös Mäntän näyttelyn tiedot.

0 kommenttia: