keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Vuoden näyttelykoira

Onni löytyi viltin alta (26.1.2010)

Olemme olleet viime viikon lauantaista lähtien Raumalla vahtimassa viittä kissaa kotikotonani sillä välin kun vanhempani ovat lomailemassa Lapissa. Kissat osaavat liikkua sen verran huomiota herättämättä että Samppa ei niitä yleensä edes hoksaa - ja vaikka hoksaisikin, niin sen verran olemme saaneet taottua Sampan päähän järkeä että elukkamme ei päättömästi säntää kissojen perään. Sampan liikehtiessä liian innostuneesti kissat ovat kyllä katonrajassa ennen kuin kukaan ehtii kissaa sanoa.

Viikonloppuna järjestettiin Suomen sealyhaminterrierit ry:n vuosikokous Turun kv-koiranäyttelyn yhteydessä. Asiaankuuluvan kokoustamisen lisäksi vuosikokouksessa jaettiin yhdistyksen vuoden näyttelykoirien palkinnot, perustuen vuoden aikana kertyneisiin näyttelypisteisiin.
Samppa pokkasi itselleen yhdistyksen isoimman pystin toista vuotta peräkkäin. Kokouksessa päätettiin myös, että sealyhamien epävirallinen erikoisnäyttely järjestetään tänä vuonna Raumalla, 24. heinäkuuta.

Viikko on kulunut tähän asti mukavasti ja Samppa ainakin tykkää hyppiä itsensä korkuisessa hangessa metsässä ilman menoa rajoittavaa hihnaa.

Reviiriä tarkistamassa (26.1.2010)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Helmi haltioineen onnittelee Evis-pystitä!!! Helmi, Merja& Mika

Unknown kirjoitti...

siis Elvis-pystistä...

Karumäki kirjoitti...

Samppa, Tuomas ja Laura kiittävät.