keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Koiraparkkien kyseenalaisuus

Minulle tuli tilaisuus lähteä seuraamaan erään teollisuuslaitoksen koekäyttöä Ruotsin Södertäljessä. Koulussa ei ollut kummempia menossa ja töiden osalta on myös vähän hiljaisempaa, joten toimitin Sampan Raumalle Lauran huostaan ja lähdin Turkuun. Ihoden kohdalla tie oli poikki, sillä tien varrella sijaitseva huonekalutehdas oli syttynyt palamaan, minkä ansiosta bussin etuikkunasta näkyi tavallisen pimeyden ja sumun lisäksi myös savua.

Asiaan: Bussissa siis istuin ja kännykän näytöltä luin uutisotsikoita. Silmään pisti Iltalehden uutinen otsikolla Mies yritti varastaa koiran. Tässä on juuri se syy miksi en käy kahdestaan Sampan kanssa kaupassa. Koiria kun ei voi ottaa kauppaan niin ne täytyy jättää ulos - ulos kenen tahansa vietäväksi. Melkein voisin sanoa kauppojen osalta edesvastuuttomaksi tehdä koiraparkkeja ulkopuolelle. Edellämainitussa tapauksessa oli onni siinä mielessä että kaappausyrityksen huomasi eräs koiran tuntenut henkilö. Voin vain kuvitella kuinka monta koiraa häviää tällä tavalla vuosittain.

Tämän postauksen opetus: koiran kanssa ei pidä mennä kahdestaan kauppaan, sillä voi käydä niin että joutuu palaamaan kotiin yksin.

0 kommenttia: