maanantai 14. joulukuuta 2009

Voittaja ja Pohjoismaiden Voittaja 2009

Muutamassa aiemmassa postauksessa mainostamani Voittaja- ja Pohjoismaiden Voittajanäyttelyt järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa menneenä viikonloppuna. Itselleni ilmaantui lauantaiksi kiireellisiä juoksevia asioita, joten en ehtinyt paikalle. Laura kuitenkin pääsi Tampereelta Sampan kanssa tolkuttoman liikenneruuhkan läpi viime tingassa paikalle Voittaja-näyttelyn alkukehiin.
Alkukehiin Sampan matka tyssäsikin, sillä Samppa oli PU-2, häviten parhaan uroksen tittelin itänaapurista tulleelle Camperdown Des Sables Du Nordille.
Sampan ja Lauran aikainen paluu Helsingistä takaisin Tampereelle lauantaina soi mahdollisuuden psyykata itsemme kuntoon sunnuntain näyttelyä varten. Samppa liikkui ja esiintyi sunnuntaina jo täydellisyyttä hipoen, päihittäen myös lauantaisen kilpakumppaninsa. Samppa oli rotunsa paras, ja siten myös Pohjoismaiden Voittaja. Kyseisen tittelin tämän vuoden ruusuke on kuvassa oikealla. Ryhmäkehässä ei sen sijaan tullut menestystä.
Paikalla oli Sampan lisäksi Six-Packin koirista Kleo, Sissi, Maija ja Penni. Lauantaina mukana oli edellämainittujen lisäksi vielä Helmi. Koska Six-Pack-koiria oli näinkin paljon paikalla, oli osallistuminen kasvattajaryhmään mahdollista ja minäkin pääsin taluttamaan Sissiä ryhmäkehässä.
Paikan päältä ei valitettavasti ole visuaalista materiaalia tarjolla, sillä kamera oli molempina päivinä lähdön hetkellä hukassa.

0 kommenttia: