maanantai 19. lokakuuta 2009

Pieni kuvapläjäys

Tänään postauslautasella olisi tarjolla muutama kuva Sampasta. Kaksi ensimmäistä kuvaa on ottanut Kai Kanert Itävallan Tullnin näyttelystä. Ensimmäisessä kuvassa tuomari arvioi Samppaa näyttelypöydällä ja toisessa kuvassa Samppa esittelee temppujaan. Kuulemma Samppa oli innoissaan taas seurannut vähän liikaa käsienheiluttelua ja väärissä paikoissa heittäytynyt kuolleeksi. Pitänee muistaa seuraavalla kerralla antaa Sampan manuaali kasvattajille mukaan.

Samppa arvioitavana Tullnin näyttelyssä, kuvaajana Kai Kanert (3.10.2009)

Samppa temppuilee Tullnin näyttelyssä, kuvaajana Kai Kanert (3.10.2009)

Alla oleva kuva on viime viikon perjantailta, jolloin kävimme juomassa kasvattajan luona Euroopankiertue-mitalikahvit. Koirat pääsivät välillä ulos, ja Samppa ainakin nautti kun sai syksyn lehtien peittämällä nurmikolla juosta Maijan ja kuvassa näkyvän Britney-pennun kanssa. Alla oleva kuva taisi olla ainoa onnistunut kuva jonka sain hitaalla kännykkäkamerallani otettua. Muut kuvat olivat sen verran vauhdikkaita että koirat olivat vain sumeita viivoja tai sitten kuvissa ei näkynyt koiria lainkaan.

Samppa ja Britney (16.10.2009)

Alla oleva kuva on otettu hieman kännykkäkameraa järeämmällä laitteistolla (mutta silti onnistuin sähläämään tarkennuspisteet jonnekin aivan muualle kuin minne piti).

Toimisto-Samppa (18.10.2009)

0 kommenttia: