keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Päivän iloinen koirauutinen

Aamulehti uutisoi: Kaasua, kuljettaja! Koiraneiti nousi yksin bussiin ja istahti takapenkille. Uutinen kertoo sekarotuisesta Taika-koirasta, joka pääsi karkuun hoitajaltaan sillävälin kun omistaja oli matkoilla. Yksin seikkaillessaan koira huomasi päätepysäkillä seisovan TKL:n bussin ja hyppäsi bussin takapenkille istumaan.
Kuljettaja houkutteli koiran ulos bussista, jonka jälkeen koira lähti kuljettajan mukaan "jolkottelemaan sen näköisenä, että se oli tutulla seudulla."
Lopulta koira päätyi itsekseen ja yhtenä kappaleena hoitajan luo. Mutta mikä meni pieleen? Kuten uutisen yksi kommentoijakin kommentoi; kuskin olisi pitänyt hoitaa koira poliisiasemalle tai löytöeläintarhaan. Oli onni, että koira pääsi ehjänä takaisin, sillä paljon huonomminkin olisi voinut käydä.
TKL:n liikennetarkastajan mukaan löytöeläimiä varten ei ole mitään ohjeita. Toisaalta kuski teki voitavansa tässä tilanteessa; koiran pannassa oli omistajan numero, mutta omistaja sattui juuri sillä hetkellä olemaan lentokoneessa. Toivottavasti TKL:n kuljettajille tulee ohjeet vastaavien tapausten varalle -vaikka tällaiset episodit aika harvinaisia ovatkin.

0 kommenttia: