maanantai 17. toukokuuta 2010

Rauma Show 2010 -jälkitunnelmat

Rauma Show on taas tältä vuodelta ohi ja näyttely sujui lähes täydellisesti. Sää oli lauantaina kesäisen helteinen ja sunnuntaina hyvä sää jatkui melkein koko näyttelyn ajan, lukuunottamatta aivan viimeisiä kehiä, jolloin kesäinen sadekuuro kasteli erityisesti BIS-juniorikilpailuun osallistuneet koirakot.
Koko näyttelyn voitti Norwichinterrieri Nanstop Polkagris. BIS-kehässä koirat paremmuusjärjestykseen laittoi Frank Kane Englannista.
Tuomarit olivat yleisesti ottaen tyytyväisiä koiriin, mutta kritiikkiä sai kuitenkin osakseen joidenkin handlereiden tapa esittää koiria: handlerit pitivät koiran huomion itsessään antamalla koirilleen jatkuvalla syötöllä makupaloja, jolloin tuomarin on hankala arvioida koiraa. Ongelma korostuu erityisesti siinä vaiheessa kun tuomarin pitäisi katsoa koiran hampaita - toimenpide on tietenkin lähes mahdoton jos samaan aikaan handleri syöttää koiralle makupaloja. Toki koiran huomiota voi pitää makupalojen avulla kehässä yllä, mutta liika on tässäkin tapauksessa liikaa.
Tämän postauksen kuvat eivät itse näyttelyyn liity.

Ruusa seurasi Sampan touhotusta välimatkan päästä (17.5.2010)


0 kommenttia: