maanantai 10. toukokuuta 2010

Fatboy

Tällä kertaa hieman mainokselta haiskahtavan postauksen aiheena on erilaisia säkkituolijohdannaisia valmistavan Fatboyn tuote. Fatboyn tuotteille ominaisia piirteitä ensisijassa ovat muhkea olemus ja reilu koko. Tuotevalikoimassa on myös koirille tarkoitettuja Doggielounge-koirapetejä. Pedit on tehty helppohoitoisesta ja kestävästä materiaalista ja patjoja on saatavilla kahta kokoa, 80 × 120 cm ja 60 × 80 cm. Erilaisia värivaihtoja on tarjolla tusinan verran. Tällainen makuualusta irtoaa koiralle noin 160 eurolla.
Vajaan neliömetrin kokoinen makuualusta ei kuitenkaan riitä Sampan egolle, joten Sampalla on itse asiassa käytössä 140 × 190 cm:n kokoinen nutrian värinen Fatboyn Buggle-Up -istuin (tunnettu aiemmin Outdoor-nimellä).

Kuriositeetin vuoksi mainittakoon, että Samppa ei itse aluksi edes osannut kiivetä istuimelle. Vasta kun Fatboy oli ollut Lauran olohuoneen nurkassa muutaman kuukauden, Samppa tajusi että sen päälle on mahdollista kiivetä ja että sitä pystyy jopa pöyhimään mukavemmaksi.
Sen lisäksi että Samppa mahtuu egoineen juuri ja juuri itse asiassa ulkokäyttöön tarkoitetulle likaa hylkivälle ja vähän kovempaa käyttöä kestävälle istuimelle, se toimii myös tarvittaessa jopa ihan nukkumakelpoisena varavuoteena. Tällaisen yllättävän mukavan, nuorekkaan ja monipuolisen istuimen hinnat liikkuvat 250 euron molemmin puolin. Kuvissa näkyvällä, ulkokäyttöönkin sopivalla istuimella on hintaa 300 euron paikkeilla. Raumalla Fatboyn tuotteita myyvät Ideacca ja Rauman Kalustekeskus, muut jälleenmyyjät voi tarkistaa Fatboyn jälleenmyyjälistalta

0 kommenttia: