maanantai 26. huhtikuuta 2010

Koirankakkaroskistarrat

Blogin päivittäminen on jäänyt hieman taka-alalle kiireisempien projektien ja inspiraation puutteen takia. Samppa on edelleen Raumalla Lauran kanssa, joten Sampan suhteen ei ole mitään kummempaa raportoitavaa.

Samppa koskenrannassa viime Wappuna (1.5.2009)

Yllä oleva kuva on viime Wapulta Tampereen koskenrannasta. Aurinko paistoi ja lämmintä oli parhaimmillaan yli 16 astetta. Tänä vuonna vaikuttaa harmi kyllä siltä että fuksit kastuvat jo ennen kuin pääsevät koskeen.

Tässä päivittämättömällä välillä ehkä merkittävin uusi ilmiö on koirankkaroskis-tarraliike. Idea on vanha ja kytenyt varmaan yhden jos toisenkin koiraihmisen päässä, mutta nyt idealle on löytynyt toteuttajakin. Ideana on, että ulkoroskiksen omistavat yksityishenkilöt voivat hankkia roskikseensa tarran, joka osoittaa yksityisen roskiksen olevan sellainen, että sinne saa pudottaa koirankakkapussit.
Liikkeellä on oma Facebook-sivu sekä omat sivut osoitteessa www.koirankakkaroskis.fi, jolta voi myös tilata tarroja.

Internetin kummallisuuksien uutisivirrasta silmiini osui postaus Kitty-kissasta, joka on matkannut ranskalaisen pariskunnan mukana pitkin Amerikkaa, jalkapatikassa. Tällä hetkellä ranskalaiset ja Kitty ovat postauksen mukaan Kolumbiassa suunnittelemassa seuraavaa kohdetta. Samalla sivustolla on myös kohtalaisen kiinnostava postaus Oscar-koirasta, joka on myös matkannut ympäri maailmaa.

0 kommenttia: