tiistai 18. elokuuta 2009

Tallinnan näyttelyä odotellessa

Tänä viikonloppuna on Baltic Winner 2009 -näyttely Suomenlahden toisella puolella Tallinnassa, järjestäjänä on Eesti Kenneliit. Samalla Samppa tulee tekemään debyyttinsä ulkomaisissa näyttelyissä.
Tämän vuoden ulkomaisia näyttelyitä varten piti laittaa Sampan paperit kuntoon, mikä onnistui ilahduttavan halvalla ja helposti ystävällisen palvelun kera Hervannan Eläinlääkäreillä. Sampan passiin laitettiin pari puuttuvaa merkintää ja samalla annettiin matokuuri. Eläinlääkärin aika matopillereiden kera oli arvoltaan alle 20 euroa. Hintahaitari on suuri eri eläinlääkäreillä, toisaalla hinta voi olla lähes kolminkertainen.
Perjantaisen eläinlääkärikäynnin jälkeen lähdimme suoraa päätä Lahden suuntaan, jossa vietimme mökkiviikonloppua Koreassa tavatun suomalais-ruotsalaisen kaveriporukan kanssa. Samppa oli myös mukana ja käyttäytyi asianmukaisella tavalla. Samppa on kohtalaisen tottunut matkustamiseen ja vaikuttaa siltä, että elukallamme on kaikki ihan hyvin kunhan ruokaa aina jostain tippuu, oltiin sitten missä tahansa.

Järvimaisemissa (15.8.2009)

Lopuksi vielä linkki toisaalle: Hey Buddy! on lemmikkitarvikeautomaattibisnestä pyörittävä yritys. Automaateista saa kaikkea hihnoista ja makupaloista vinkuleluihin ja liitokiekkoihin. Yllättäen nämä automaatit eivät ole kuitenkaan kotoisin Japanista, automaattien luvatusta maasta, vaan Yhdysvalloista. Lisää jänniä ja omituisia automaatteja tällä sivulla.

0 kommenttia: